Låt oss träffas

Varje session börjar med en personlig konsultation så att vi kan lära känna varandra bättre. Vi träffas antingen i hemmet eller i min studio, eller någonstans mittemellan – Jag älskar att träffas över en kopp te eller rykande färsk kopp kaffe och lära mig mer om dig och din familj, dina mål för fotosessionen och eventuella idéer du har för att dekorera ditt hem med de slutliga utskrifterna.

”Vi kommer att skapa varma bilder som förmedlar positiva känslor och fånga er personlighet och tillsammans skapar vi något du kommer att minnas för resten av ditt liv.”

Vi pratar om var du vill att fotograferingen ska äga rum, helst i en miljö där du känner dig bekväm, det kan vara i ditt hem, utomhus, en äng eller skog, eller din favoritplats från din barndom. Vi kommer att skapa varma bilder som förmedlar positiva känslor och fångar er personlighet och tillsammans skapar vi något du kommer att minnas för resten av ditt liv.

Boka datum

När du har bestämt dig för att boka en session för din familj, husdjur, bröllop eller annat event så går vi vidare bokar ett datum! För att boka din dag, behöver du betala in en icke-återbetalningsbar deposition på 25% av paketpriset, detta utgör också en bekräftelse på att du accepterar de villkor som ingår i vårt avtal. Jag kommer att göra allt för att tillgodose ditt schema och hitta den bästa möjliga tid för sessionen. Jag har skrivit denna STILGUIDE för att hjälpa dig att planera inför fotograferingen och lite tips om klädval.

BröllopsfotografenDin session

På dagen för din fotografering så kommer vi träffas på avtalad tid och plats och börja skapa magi! En porträttsession varar vanligtvis 1-2 timmar, med undantag för de större bröllopspaket där det får ta den tid det tar. Det finns egentligen ingen brådska – vi tar det i en takt som känns naturligt och bekvämt för dig. Det är nu den roliga delen börjar – låt mig göra jobbet!

När jag fotograferar, särskilt barn och husdjur, är det alltid på deras villkor och därför kommer jag att låta sessionen ta den tid det tar att uppnå det resultat som vi båda vill.

Bröllop är speciella och det är en dag då du vill att allt ska vara perfekt och jag kan garantera att jag lägger stor stolthet i att leverera bilder i toppen av min förmåga. Varje bröllop är unikt och dina önskemål är alltid mycket viktigt för mig.

Urval och visning

Kort efter sessionen (normalt 1-2 veckor) kommer jag att göra ett grovt urval bland alla de bilder jag har tagit och ger dig tillgång till välja bland dessa
vilka du vill ha för slutlig editering. Jag kommer att ladda upp bilderna på internet där du i lugn och ro kan bläddra och välja dina favoriter.

När valet är gjort och jag har gjort den slutliga bearbetningen av bilderna är det dags för dig att se slutresultatet av allt vårt hårda arbete och planering! Bilderna togs, valdes och individuellt retuscherade med stor kärlek, passion och omsorg. En av mina och mina kunders favoritdel av att arbeta med mig på Alvenmod Foto är att äntligen få se dina vackra bilder i tryck.

Redo att gå vidare? Kontrollera prislistor via länkarna nedan, klicka på den typ av fotografering du är mest intresserad.

Familj

boat-
Växer barnen upp för fort? Låt oss skapa underbara minnen från deras barndom och familjens liv tillsammans.
Läs Mer

Drömbröllopet


Lyckliga i alla sina dagar startar här. Varje flicka har en perfekt dröm om hur hennes bröllop ska vara, låt oss berätta er historia och fira denna underbara dag tillsammans.

Läs Mer

Tassar

mozilla-9794
”Mjau” betyder ”vov” på kattspråk. Den som sa att diamanter är en kvinnas bästa vän….ägde aldrig en hund. Låt oss fånga era husdjurs underbara personligheter och föreviga honom/henne med en serie underbara bilder.

Läs Mer